test časti aplikácie pred montážou v slovenskej automobilke

Cez vianoce inštalujeme 2xUR10e na montážnej linke slovenskej automobilky! Dnešný test (15.12.22) kamery s maketou nástroja pre 25Nm skrutkovanie.

Cez sviatky sa rozhodne nebudeme nudiť!

Roboty a konštrukciu už máme na linke nainštalované, cez víkend prebehne elektroinštalácia a všetky prípravy vrcholia, keďže aj pre automobilku je to prvá inštalácia tohto typu.

Každý z robotov v krátkom čase aplikuje 2 skrutky na previazanie dielov karosérie. Budeme používať špičkové pneumatické náradie s pokročilým riadením. Pripravuje sa PLC integrácia s výrobným systémom.

Na celú prípravu, montáž a dodávky sme mali len 3 mesiace od objednávky, takže mnoho komponentov len postupne prichádza.

Pripravili sme si na firme podvesnú konštrukciu, kde sme otestovali niekoľko vecí, pohybov a spravili testy kamery na reálnom kuse (pod čiernou látkou). Skrutky budú prezentované z vibračných podávačov.

Cyklový čas bol v poriadku, kamera zvládala širokú škálu svetelných a prítomnostných podmienok.

Universal Robots #automotive #výroba #production #montáž SensoPart #robots

2D a 3D vision, automotive, montáž, skrutkovanie, stimba aplikácie,

Prihláste sa na odber noviniek

* indicates required

Intuit Mailchimp

Súvisiace videá

Sme pripravení
na akékoľvek výzvy

V Stimbe sme pomocou kolaboratívnych robotov Universal robots našli riešenia na mnohé problémy automatizácie. Naše riešenia nájdete v rôznych odvetviach priemyslu, svojím prístupom sú často netradičné a prelomové. Prinášame robotiku bližšie k ľuďom.

Ak sa chcete o kolaboratívnej robotike dozvedieť viac, ozvite sa nám. Radi vám predstavíme vaše možnosti!

kontaktujte nás